MusicalMeesters 2015

In de afgelopen weken hebben Heleen van Wiechen, Zdenly Anton en Louis van Dijk als ware talentscouts weer verschillende Zaanse basisscholen bezocht om het musicaltalent van Zaanstad op te zoeken. Ondanks de aangekondigde hittegolf staan er van donderdag 2 t/m zondag 5 juli toch weer bijna veertig talenten in het Zaantheater om iets unieks te maken: Een voorstelling met veel zang, dans en toneel onder leiding van Iris Meeusen (Juvat Dance Academy), Rick Nanne (Theatermijn), Louis van Dijk (Muziekfabriek van Dijk), Bram van Oers (eindregie) en Heleen van Wiechen (Culturele Staten).
Na zoveel inspanning en doorzettingsvermogen (en ongetwijfeld een verkoelend watergevecht) willen we natuurlijk ook laten zien wat deze talenten in huis hebben. Daarom kan iedereen de voorstelling op zondagmiddag (15:00 uur) of zondagavond (19:00 uur) bijwonen. Kaarten voor de voorstellingen kunnen besteld worden bij het Zaantheater (voor 15:00 uur: klik HIER, voor 19:00 uur: klik HIER)

Een fijn begin van de zomervakantie, en een enorme stimulans om volgend jaar in de brugklas dit talent te gebruiken of verder te ontwikkelen bij één van de dans-, theater of muziekscholen.

Mis het niet!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *