stichting voor amateurkunst en talentontwikkeling in Noord-Nederland

Zuiver Aartswoud

Zuiver Aartswoud selfie voorstelling

Met de voorstellingen in Wadway en Hoogwoud nog steeds in het pronkkast van mooie projecten, diende in 2017 een nieuw plan zich aan: Het Rundveemuseum in Aartswoud wilde zijn vijfjarig jubileum én de vijfjarige samenwerking met de zorgboerderij van de Prinsenstichting vieren. Hoe een jubileum groots te maken? Met een voorstelling!

De voorstelling is met inwoners uit het dorp Aartswoud en cliënten van de zorgboerderij tot stand gekomen. Daarnaast waren er veel enthousiastelingen die ons geholpen hebben bij de organisatie van het project. Het theatrale concept kwam voort uit de hedendaagse drang tot opladen en tot jezelf komen middels natuur, meditatie en fysieke ontspanning. Waar kan dat beter dan op de boerderij? Totdat de dorpelingen ontdekken dat hun prachtige Aartswoud op de nominatie staat om in een commercieel kuuroord te veranderen. Er ontstond een hilarisch schouwspel met weidse blikken, prachtige scènes en echte koeien en geiten.

(Zuiver Aartswoud werd mede mogelijk gemaakt door Rundveemuseum Aat Grootes, Stichting Het Glaswerk, Rabobank Westfriesland, Westfrieslandfonds)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *