MusicalMeesters 2014

Het is weer gebeurd: de zoektocht naar nieuw Zaans talent in de groepen 8 van verschillende Zaanse basisscholen. De scholen hebben ons uitgenodigd om een repetitie bij te wonen van de jaarlijkse groep-8-musical, en daar loopt heel wat talent rond! En wij hebben de eer om met dit talent samen te werken.

Wij willen dit talent heel graag de mogelijkheid bieden om hun theater-, dans- en zangskills te ontwikkelen en daarom nodigden wij het talent uit om, met vier professionals in vier dagen, een knallende, unieke, verrassende muziektheatervoorstelling te maken. Op zondag 6 juni is deze voorstelling om 15:00 en om 19:00 uur te zien in het Zaantheater (kaarten via het Zaantheater). Een fijn begin van de zomervakantie, en een enorme stimulans om volgend jaar in de brugklas dit talent te gebruiken of verder te ontwikkelen bij één van de dans-, theater of muziekscholen.

Met Ivano Nortan (Juvat Dance Academy), Rick Nanne (Theatermijn), Louis van Dijk (Muziekfabriek van Dijk) en Heleen van Wiechen (Culturele Staten) zullen deze jongeren eens laten zien wat ze allemaal in huis hebben! Mis het niet!

Recensie NHD 7juli 2014 MM