MusicalMeesters 2013

Op 4, 5, 6 en 7 juli 2013 waren ruim veertig leerlingen van verschillende Zaanse basisscholen in het Zaantheater te vinden! Niet in de zaal, maar op het podium!

Tijdens de repetities van de groep-8-musicals zijn ze opgevallen, de zesenveertig talenten die meededen aan MusicalMeesters. Culturele Staten heeft dit talent opgespoord en is, samen met Juvat (Juvat Dance Academy), Louis (Muziekfabriek Van Dijk), Rick (Theatermijn) en Bram (regisseur), de uitdaging aangegaan om met deze talenten in drie dagen een nieuwe muziektheatervoorstelling te maken in het Zaantheater. De leerlingen kregen masterclasses (dans, zang en toneel), hebben gerepeteerd aan muziekstukken, choreografieën en scènes en hebben zelf een flink aandeel gehad in het bepalen van de inhoud van het voorstelling. Vier dagen energie, talent en mooie momenten in de professionele theaterzaal van het Zaantheater.
MusicalMeesters ging over toekomst, over dromen, over alle technische veranderingen die de komende tien jaar best eens zouden kunnen plaatsvinden en over vallen en opstaan. Het was een bijzondere voorstelling met energie en plezier en prachtige beelden. De leerlingen hebben de kans gekregen om hun talent te ontwikkelen en hebben dit met beide handen aangegrepen. Het leerlingen groeiden, werden sterker en hebben keihard en sámen gewerkt om deze bijzondere voorstelling aan ruim 300 toeschouwers te laten zien.

Trotse ouders, trotse kinderen en een heel trots team!
Merel, Jolijn, Daan, Massimo, Chessa, Isabella, Aylin, Jason, Estelle, Leroy, Başak, Shariva, Adjela, Jelmer, Thomas, Selina, Nathalie, Charissa, Anouk, Hanna, Robbin, Tara, Justin, Jamay, Gülşah, Fleur, Myrre, Tess, Chiara, Leonardo, Enrico, Renée, Shannon, Emiel, Dion, Lindy, Ariana, Remco, Tobi, Daisy, Ivar, Jonathan, Jesse, Lakeisha, André, Maud en Victoria: bedankt voor jullie energie, jullie oprechtheid en jullie inzet!

 

 

MusicalMeesters werd mede mogelijk gemaakt door: Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland, VSB Fonds, P.M. Duyvisfonds, Honig Laanfonds en het Zaantheater.

 

MusicalMastersPromoZT

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *